-15% op Collectie 2025 | PREORDER NU | CODE:Pre-order15 | Geldig tot 16 juli, nog
resterend
  • Vragen? Gebruik de contactknoppen! | Direct advies

  • Tip! Maak een afspraak en bezoek de winkel!

Over ons

2nd Ride (www.tweedehandssnowboards.nl)

Over ons

Wij zijn drie jonge ondernemers (David Noordhoek, Emile Daalmeijer & Chris Evers) in onze dertiger jaren die een passie voor snowboarden hebben.
Hierdoor is 2nd Ride dan ook ontstaan, puur voor de hobby en om onze eigen wintersportvakantie financieel iets te verlichten.

Wij zijn gestart als marktplaatshandeltje en zijn langzamerhand uitgeroeid naar een kleine webshop, met een klein schuurtje als “showroom”. Een aantal jaar geleden zijn we verhuist naar Ede en hebben we een ruime showroom om onze snowboards en toebehoren uit te stallen. Naast de showroom hebben we ook een werkplaats waar we de snowboards en ski’s waxen, slijpen en indien nodig herstellen.

Service en deskundigheid

Service staat bij ons hoog in het vaandel en u kunt bij ons altijd terecht als u een probleem met u bestelling of ergens anders gekocht materiaal hebt.
Onze prioriteit is het afleveren van een goed product of dienst, zodat u een te gekke wintersport tegemoet gaat.

Omdat wij als snowboardleraar en verkoper in een grote (winter)sportwinkel werkzaam zijn geweest, kunnen wij u van deskundig advies voorzien.

We gaan jaarlijks op wintersport en trekken tevens een ruim weekend per jaar uit om nieuw materiaal te testen.
U kunt met al u vragen bij ons terecht. U kunt ons benaderen per mail, per telefoon, whatsapp of door het contactformulier op de website.
Wilt u persoonlijk advies dan kunt op afspraak bij ons langs komen om ons aanbod te bekijken.

Goedkoop in elke prijscategorie

U kunt bij ons terecht voor een goedkoop tweedehands beginners board, maar wij bieden ook demomateriaal aan waar soms maar enkele afdalingen op gemaakt zijn.
Soms zitten er zelfs wat nieuwe materialen tussen, maar wel voor een tweedehands prijs.