• Boven de € 250,- gratis verzending!

Afspraak maken

 

Wilt u een keer langs komen om onze wintersportartikelen te bekijken of om uw huidige spullen te laten onderhouden kunt u hieronder een afspraak inplannen. U krijgt hier een bevestigingsmail van met uw afspraakgegevens.

 

Telefonisch aankoopadvies.

Is onze winkel te ver voor u rijden kunt u hier ook een afspraak maken voor telefonisch advies. U wordt dan gebeld en gaan samen opzoek naar een snowboard, ski’s of hele set die bij u past. We doen dit aan de hand van de website dus zorg dat u een computer tot u beschikking heeft.

 

Van vrijdag 8 November t/m woensdag 13 November zijn wij naar de winteropening in Sölden! Hier gaan wij ons weer verdiepen in alle nieuwe technieken en deze natuurlijk ook testen, zodat wij u een gedegen advies kunnen geven.

Wij hopen op u begrip, mocht u nou echt niet op een andere datum kunnen, kan er misschien vervanging geregeld worden, neemt u in dit geval telefonisch contact met ons op.

Staat de datum en tijd welke u het beste schikt er niet tussen kunt u altijd per mail of telefonisch contact met ons opnemen, dan kijken wij wat er mogelijk is.

Wij zien uw komst graag tegemoet!

Laden...